Elegantní zlaté nástěnné svítidlo ASIR FAZLI – 10405


Nástěnná svítidla jako dekorační prvek

Nástěnná svítidla jsou jedním z nejoblíbenějších typů svítidel v moderních bytech a interiérech. Tyto světla vypadají velmi elegantně a dovedou ozvláštnit jakoukoliv místnost, kde jsou umístěna. Pokud hledáte praktické a zároveň elegantní řešení osvětlení, tak se jistě budete chtít zaměřit na toto elegantní zlaté nástěnné svítidlo ASIR FAZLI – 10405.

Elegantní zlaté nástěnné svítidlo ASIR FAZLI - 10405

Elegantní design a kvalitní materiály

Toto nástěnné svítidlo má kovové tělo a skleněná stínidla. Kovová základní deska je velmi pevná a odolná. Stínidla mají průměr 15 cm a jsou dodávána v počtu 2 ks. Rozměr svítidla je 32 x 27 x 72 cm, což z něho dělá středně velké svítidlo, dostačující pro většinu místností. Průměr základní desky činí 12 cm a výška základní desky je 3 cm. Toto elegantní svítidlo disponuje ochranou IP20.

Typ žárovky, kterou lze do svítidla osadit, je 2 x E14 Max. 40 W. Je důležité podotknout, že zapojení lustrů a nástěnných svítidel bez zástrčky může provádět pouze odborně způsobilá osoba. Jejich kompletní nainstalování však není složité a takovým prvkem se zabývají elektromontážní firmy.

Vysoce kvalitní produkt

Toto svítidlo je velmi kvalitní produkt a rozhodně stojí za to. Jeho elegantní design a kvalitní materiály umožňují divákům pocítit vysokou úroveň kvality a vkusu. Je důležité podotknout, že žárovka není součástí dodávky, takže ji budete muset dokoupit.

Pořízení tohoto nástěnného svítidla je skvělou volbou pokud toužíte po klasickém, a zároveň moderním designu. Toto svítidlo se hodí do každé místnosti, kde potřebujete odpovídající osvětlení. Pokud si chcete zakoupit toto elegantní nástěnné svítidlo, můžete tak učinit na https://www.brega.cz/produkt/asir-nastenne-svitidlo-fazli-10405-zlata.

Elegantní zlaté nástěnné svítidlo ASIR FAZLI - 10405

Publikováno
V rubrikách Early